GRANS LLACS

Área de los Grandes Lagos Agosto

Bon dia a tothom! Ja ha passat més d’una setmana des de que vam arribar després d’un viatge molt llarg amb avió i autobús, el dia que les famílies ens estaven esperant amb molta il·lusió per acollir-nos i fer-nos passar uns dels millors estius de la nostra vida. Tot això sembla molt lluny ja que el temps passa volant i ningú ho vol, massa ràpid tot plegat… Ho podeu imaginar? Famílies que obren les portes a gent que no coneix, gent molt normal, amb moltes ganes de compartir la seva cultura, el seu dia a dia i que siguem uns més a la família.

El dia comença a les 9 amb les classes que i tenen com a objectiu principal aprendre de la cultura americana i practicar molt d’anglès. A les 12 hora de dinar, anem a l’institut a on mengen amb altres nens americans i a les 2 comença l’activitat de tarda fins a les 5 quan ens venen a buscar les famílies i passen el que ens queda de dia amb elles.

Cada dia hi ha una activitat diferent, bowling, frisbee golf… Ahir vam estar fent shopping a un outlet molt gran amb totes les marques americanes, aquesta era una sortida molt esperada i a on tothom totes les targetes treien fum… Quines bosses!! Una abraçada molt gran!!!!