Country Line Dancing

Área de Washington Academic Grupo 2

Aquest dijous passat vam anar a Port Deposit a ballar country line dancing. Al matí, a classe, vam dedicar una estona a practicar alguns dels passos i la professora ens va estar explicant una mica el seu funcionament. Així doncs, per la tarda ens va ser més fàcil aprendre els passos i vam poder gaudir al màxim. No vam parar de ballar fins al final de la classe. A més, la professora de line dancing, ens va veure tan engrescat que ens va preguntar quina cançó i ball ens havia agradat més i vam poder repetir-la!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA