Hola de nuevo!

St Michael's School

Bona tarda!

Com esteu? Nosaltres estem encantats de la vida! Ja portem uns quants dies i tothom coneix la ciutat cada cop mes. Son molt autonoms i es porten molt be!

Les classes les estan fent per la tarda i les activitats pel mati. Cada cop mes parlen en angles fins i tot quan hi ha nomes un italia dins del grup per tal que tothom pugui entendre que estan dient.

Les activitats de dia son diverses i poden escollir entre: decorar samarretes i bosses, l’hora del te, punting (anar amb una barca pel riu), badminton, cera per fer escultures, etc… Ahir van escollir tots anar al punting i ens ho vam passar molt be. Com vaig deixar la motxilla a la taquilla no vaig poder fer cap foto pero intentare recollir algunes que tinguin ells per poder-vos enviar moments visuals del que estem vivint. La ciutat es molt bonica, acollidora i facil de caminar.

Pel que fa a les activitats del vespre/nit el dilluns al vespre vam estar al Bowling per jugar a bitlles, dimarts vam anar a la disco i ahir dimecres al cinema on van tancar una sala nomes pel programa Sir Michaels per anar a veure «Los vengadores/The avengers».

Espero que estigueu rebent noticies i fotos dels vostres fills i filles ja que insisteixo molt en aixo perque tingueu el maxim de detalls de com s’ho estan passant!

Us deixo una foto d’on dinem cada dia (el picnic amb cuina), que per cert, ens ha fet un temps gairabe de Sevilla i no de Cambridge. Avui pero, ja tenim nuvols i una mica de pluja des de fa una hora o dues.

Avui al vespre tenim Karaoke! I dissabte tindrem la primera excursio al Warwick Castle

Fins aviat!

 

photo