Graduation, Cambridge and good bye

Wellington College

Ara sí que sí… l’experiència britànica arriba al final.

Després de 3 setmanes farcides d’activitats, excursions y sobretot molt bons amics i amigues, toca acomiadar-se i tornar-se’n a casa. Això sí, ens n’anem amb molt bon gust de boca ja que avui hem visitat la preciosa ciutat universitària de Cambridge però… comencem pel començament!

Ahir al matí vam fer l’última classe i allà mateix ens van entregar el certificat de l’estada i l’informe de la nostra evolució. Havent dinat vam fer via cap a Eagle House i vam gaudir moltíssim d’una esperadíssima guerra d’aigua i d’una estoneta prenent el sol.

Després de sopar vam tornar a Eagle House i vam fer un Talent Show. En aquest moment ja començàvem a estar tristos ja que tot començava a tenir una mica de regust de comiat.

Al matí següent i sense gaire temps després d’esmorzar ens vam ficar dins de l’autobús i ens vam dirigir a Cambridge. Allà vam poder visitar la universitat i la capella d’un dels colleges principals i, com no, fer la darrera tongada de shopping.

Al vespre, i amb ben poca energia, vam fer Movie Night a Eagle House. Quan va acabar la pel·lícula y amb una tristor immensa  ens vam acomiadar dels nostres amics i ens en vam tornar cap a la residència… I així, sense gairebé ni adonar-nos-en, l’últim dia d’estada al preciós College de Wellington ja havia passat. Això sí, ens n’enduem molts bons records i grans amistat.

Demà serà un dia feixuc en que haurem d’acabar de fer els retocs finals al nostre equipatge i acomiadar-nos ràpidament per anar la aeroport.

Recordeu que l’avió surt a les 16:25h de l’aeroport de London Heathrow i arribarem a la Terminal 1 de l’Aeroport del Prat a les 19:35h de la tarda.

En fi… ens veiem demà al vespre!

__________________________________________________

Ahora sí… la experiencia británica llega a su final.

Después de 3 semanas repletas de actividades, excursiones y sobre todo muy buenos amigos y amigas, toca despedirse y volverse para casa. Eso sí, nos vamos con muy buen sabor de boca puesto que hoy hemos visitado la preciosa ciudad universitaria de Cambridge pero… ¡empecemos por el principio!
Ayer por la mañana hicimos la última clase y allí mismo nos entregaron el certificado de la estancia y el informe de nuestra evolución. Después de comer fuimos hacia Eagle House y disfrutamos muchísimo de una esperadísima guerra de agua y de un ratito tomando el sol.
Después de cenar volvimos a Eagle House e hicimos un talent show. En ese momento ya empezamos a estar tristes puesto que todo empezaba a tener un regusto a despedida.

A la mañana siguiente, y sin mucho tiempo después de desayunar, nos metimos dentro del autobús y nos dirigimos a Cambridge. Allí pudimos visitar la universidad y la capilla de uno de los principales colleges y, como no, hacer la última ronda de shopping.
Por la noche, y con muy poca energía, hicimos Movie Night en Eagle House. Al final de la película y con una pena inmensa nos despedimos de nuestros amigos y nos volvimos para la residencia… Y así, sin casi darnos cuenta, ya había pasado el último día de estancia en el precioso College de Wellington. Eso sí, nos llevamos con nosotros muy buenos recuerdos y grandes amistades.

Mañana será un día pesado en que tendremos que acabar de hacer los retoques finales a nuestro equipaje y despedirnos rápidamente para ir al aeropuerto.

Recordad que el avión sale a las 16:25h del aeropuerto de London Heathrow y llegaremos a la Terminal 1 del Aeropuerto del Prat a las 19:35h de la tarde.

En fin… ¡nos vemos mañana por la tarde!

Dave, el coordinador, fent el discurs abans de l’entrega dels certificats.

Mario amb el seu certificat i les notes! Autoestanding!!! jeje

La Marta amb el seu certificat i les notes!

La Rosa amb el seu certificat i les notes!

L’Àlex recollint el certificat de l’Agnaeszka

La Maria també recull el seu certificat!

La Georgina recollint el seu certificat!

La Xènia escapant-se de la foto després de recollir el certificat!

Tots guapíssims i contents després de recollir els certificats!
D’Esquerra a dreta: Àlex i Tancredi, Mario, Marta, Xènia, Georgina, Maria, Vlad i Rosa.

Algunes de les noies prenent el sol abans de començar la guerra d’aigua.

La guerra d’aigua ja ha començat!

Tots intenant recollir una mica d’aigua per mullar a algún despistat

La Rosa a punt d’atacar a traició a l’Àlex

Sembla que l’Àlex n’està pensant alguna…

Tothom anant a recollir més aigua!

Un dels colleges de Cambridge

Gent fent punting pel riu

Vista del riu i un dels colleges

Una altra foto del riu! És preciós!

Foto de grup davant del King’s College

Foto de l’església del King’s College

Esgotats, asseguts a un banc dins de la mateixa església