Lompoc

ÁREA DE LOS ANGELES

Warning: Illegal string offset 'link' in /home/vcn2015/webapps/web_landedblog/wp-content/themes/harmonux-core/functions.php on line 589

Hola de nou!!
Ens han portat a fer un tour per Lompoc per tal de conèixer de primera mà el lloc on estem vivint! Ens han explicat la història de la ciutat portant-nos pels llocs més significatius tot explicant-nos anècdotes ben curioses que de ben segur sempre recordarem! A més, hem pogut visitar la platja de Surf Beach, i tot i que no feia massa bon temps, ens ho hem passat en gran veient les onades. A més, la platja està al costat de l’estació tren i fa que el paisatge sigui encara més bonic. També, ens han portat a la botiga Yogurt Creations on l’organització ens ha convidat a un iogurt-gelat que podíem acompanyar de caramel, fudge i d’una enorme varietat de llaminadures! Ens ha encantat i de ben segur que abans d’acabar la nostra estada aquí, hi tornarem!