Tags:

Last days in Malibú!!

PEPPERDINE UNIVERSITY

Els dies aquí Malibú passen volant, però aquesta setmana moltíssim més…

Aquesta ha estat una setmana de molta platja, tant Zuma Beach, a Malibú, com Venice Beach, a Los Angeles. I ho hem aprofitat per acabar d’agafar un bon moreno, que així quan tornem a casa es noti que venim de Malibú!! I entremig també vam aprofitar per fer les últimes compres, a un centre comercial espectacular primer i després a Los Angeles city.

I també fem esport! Dimarts vam fer una sessió de Zumba, una classe de fitness on no pares de ballar en tota l’estona, i us asseguro que esgota, eh! I he de dir que estic CONTENTÍSSIM que gairebé tots els nostres estudiants s’hi animessin, nois i monitor inclosos, a veure què us pensàveu!! I sinó mireu els vídeos!!

Però la traca final ha arribat avui: com que ens tenen mimadíssims perquè som un grup exemplar (i això són paraules dels de l’organització d’aquí!), avui ens han deixat que tots els nostres estudiants, tant del grup A com del grup B, fessin classe pel matí, quan normalment uns en fan pel matí i d’altres per la tarda. I llavors per la tarda hem anat tots junts a la platja… a fer surf!! Sí senyor! Hem llogat unes taules i uns trajes de neoprè, jo mateix els he donat quatre lliçons bàsiques per començar i ens hem llençat al mar a agafar onades!! I he de reconèixer que ho han fet molt bé! Els nostres nois i noies han agafat moltes onades, s’han posat d’empeus damunt la taula, hi han fet uns quants moviments sorprenents! La veritat és que ha estat una tarda divertidíssima, tancar la nostra estada aquí millor era impossible!

I res, demà migdia emprenem el nostre viatge de tornada cap a casa; recordeu tots i totes que el nostre avió arriba a Barcelona dissabte a les 14:25 a la Terminal 1. El nostre número de vol és el BA 278 pel vol Los Angeles – Londres, i BA 474 pel nostre vol Londres – Barcelona.

Ens veiem molt aviat! Cheers!!

 

Los días aquí Malibú pasan volando, pero esta semana muchísimo más…

Esta ha sido una semana de mucha playa, tanto Zuma Beach, en Malibú, como Venice Beach, en Los Ángeles. Y lo hemos aprovechado para acabar de coger un buen moreno, que así cuando volvamos a casa se note que venimos de Malibú! Y en medio también aprovechamos para hacer las últimas compras, a un centro comercial espectacular primero y luego en Los Ángeles city.

Y también hemos hecho deporte! El martes hicimos una sesión de Zumba, una clase de fitness donde no paras de bailar en todo el rato, y os aseguro que agota, eh! Y debo decir que estoy contentísimo de que casi todos nuestros estudiantes se animasen, chicos y monitor incluidos, a ver qué os pensabais! Y sino mirad los videos!

Pero lo mejor ha llegado hoy: como nos tienen mimadíssims porque somos un grupo ejemplar (y eso son palabras de los de la organización de aquí!), hoy nos han dejado que todos nuestros estudiantes, tanto del grupo A como del grupo B, hicieran clase por la mañana, cuando normalmente unos hacen por la mañana y otros por la tarde. Y entonces por la tarde hemos ido todos juntos en la playa … a hacer surf! Sí señor! Hemos alquilado unas tablas y unos trajes de neopreno, yo mismo los he dado cuatro lecciones básicas para empezar y nos hemos tirado al mar a coger olas! Y he de reconocer que lo han hecho muy bien! Nuestros chicos y chicas han cogido muchas olas, se han puesto de pie sobre la tabla, han hecho unos cuantos movimientos sorprendentes! La verdad es que ha sido una tarde divertidísima, cerrar nuestra estancia aquí mejor era imposible!

Y nada, mañana mediodía emprendemos nuestro viaje de regreso a casa; recordad todos y todas que nuestro avión llega a Barcelona el sábado a las 14:25 a la Terminal 1. Nuestro número de vuelo es el BA 278 para el vuelo Los Ángeles – Londres, y BA 474 por nuestro vuelo Londres – Barcelona.

Nos vemos muy pronto! Cheers!