EPSOM COLLEGE. Gràcies per tot :) :)

EPSOM COLLEGE

Hola a tots nois!!

Aquest últim blog va dedicat a tots vosaltres!! Els que heu passat 2 i 3 setmanes a EPSOM College amb mi, dir-vos  que ha estat un immens plaer compartir aquests dies amb vosaltres!! M’han passat rapidíssims i sense donar-nos compte hem anat compartint moments, experiències, riures, converses, bromes, anècdotes que es quedaran sempre en els nostres records! No em vull allargar molt, simplement donar-vos les gràcies per ser com sou i per haver-me fet sentir com una de vosaltres! Que tingueu un molt bon estiu!!

 

Pd. Us poso les fotos de l’últim dia!

 

See you soon ( remember summer 2014….)

 

Laura

1 comment

  1. avatarmartina

    laura solo te quiero decir que estas semanas con tigo han sido genailes. al ser una chica joven te comunicabas con nosotros como si tuvieras nuestra edad. igual que con todos vosotros me lo he pasado genail!!!!! espero veros el año k viene y sobretodoooooo oreoooooo no te olvides de venirme a ver!!

Comentarios cerrados.