Tags:

Miss y’all already!!

PEPPERDINE UNIVERSITY

Aquest divendres passat vam viure un dels moments més tristos de la nostra estada aquí: 9 dels nostres nois i noies van tornar cap a casa. Dijous, la darrera nit per ells, vam fer una mini festa fins les tantes, escrivint-nos missatges els uns als altres a unes targetes molt emotives que vaig preparar per ells, tot acompanyat d’una enorme quantitat de “chuches”, dolços, que vaig agafar. I al dia següent va arribar el moment de dir adéu… Carla, Maria, Clara, Sofia, Mònica, Carlota, Albert, Pep i Robin, us trobem molt a faltar. Aquest vídeo és per vosaltres!

En quant als que ens hem quedat, dissabte vam anar un altre cop a Six Flags, i òbviament només entrar vam anar correns a fer les atraccions que l’altre dia no ens va donar temps a fer, així que ara sí podem dir que hem pujat a totes les atraccions (mínimament fortes) del parc, no ens queda res més per fer! He de dir que tenim un grup d’alumnes increïblement valents, perquè de veritat que algunes de les atraccions fan por només mirar-les…!!

I ahir diumenge vam anar a passar el dia a Hollywood!! I per celebrar-ho, amés de fer una mica més de shopping i buscar alguna estrella més, vam anar tots 9 a dinar al Hard Rock Café!! I quin dinar! Ens vam posar les botes!! I al vespre tots junts a mirar una de les pel·lícules preferides dels nostres nois i noies: the italian job. Clar, com que aquí no parem de veure cotxes espectaculars, doncs ara ens hem viciat a mirar pel·lícules de cotxes!

Us deixo unes quantes fotos més d’aquests darrers dies, espero que us agradin!

 

Este viernes pasado vivimos uno de los momentos más tristes de nuestra estancia aquí: 9 de nuestros chicos y chicas volvieron a casa. El jueves, la última noche para ellos, hicimos una mini fiesta hasta las tantas, escribiendo mensajes unos a otros a unas tarjetas muy emotivas que preparé para ellos, todo acompañado de una enorme cantidad de «chuches», dulces, que cogí. Y al día siguiente llegó el momento de decir adiós … Carla María, Clara, Sofía, Mónica, Carlota, Albert, Pep y Robin, os echamos de menos. Este vídeo es para vosotros!

En cuanto a los que nos hemos quedado, el sábado fuimos de nuevo a Six Flags, y obviamente sólo entrar fuimos corriendo a hacer las atracciones que el otro día no nos dio tiempo a hacer, así que ahora sí podemos decir que hemos subido a todas las atracciones (mínimamente fuertes) del parque, no nos queda nada más por hacer! Tengo que decir que tenemos un grupo de alumnos increíblemente valientes, porque de verdad que algunas de las atracciones dan miedo sólo mirarlas …!

Y ayer domingo fuimos a pasar el día en Hollywood! Y para celebrarlo, además de hacer un poco más de shopping y buscar alguna estrella más, fuimos todos 9 a comer al Hard Rock Café! Y qué comida! Nos pusimos las botas! Y por la noche todos juntos a mirar una de las películas favoritas de nuestros chicos y chicas: the italian job. Claro, como aquí no paramos de ver coches espectaculares, pues ahora nos hemos viciado a mirar películas de coches! 

Os dejo unas cuantas fotos más de estos últimos días, espero que os gusten! Y también os dejo el vídeo con el cumpleaños de Albert!!

1 comment

  1. avatarClara, Carla, Carlota, Monica i Sofia

    Hola family, nusaltres tambe us trobem molt a faltar. Disfruteu del temps que encara us queda a Los Angeles, que quan turneu ja quedarem tots. Molts petons.

Comentarios cerrados.