Time flies!!

PEPPERDINE UNIVERSITY

Doncs sí, el temps vola, i aquesta, la última per alguns, està sent una setmana de bojos! El dilluns vam anar nosaltres, i només nosaltres, a passar el dia a Six Flags: ens vam saltar classe, vam agafar un bus només per nosaltres i vam passar un dels millors dies de tota la nostra estada aquí! I és que com que tot està anant tan increïblement bé amb els nostres estudiants, els de l’organització d’aquí ens tenen mimadíssims! I com que alguns dels nostres s’haguessin perdut anar a Six Flags, un dels millors parcs d’atraccions del món, doncs hi vam anar el dilluns. I va ser genial: gairebé no hi havia cues, amb el que ens vam poder pujar a totes les atraccions i més d’una vegada, ens va fer un dia espectacular, ens vam posar les botes a menjar… Perdoneu que no hi hagi més fotos però portàvem un ritme tan frenètic, corrent d’una atracció a l’altra, que no vam poder parar per res.

I dimarts vam anar a un mall, un centre comercial, on alguns van aprofitar per fer les últimes compres de la seva estada a Malibú.

I ahir alguns van anar a UCLA, una de les millors universitats dels Estats Units, i d’altres a Santa Mònica Pier, i avui canvi. Lo de Santa Mònica és de pel·lícula, la veritat és que fa posar la pell de gallina i tot. Primer una bona estona de platja, després anar a les atraccions que hi ha, i per últim un soparet al sol a l’estil més americà: una tarda per emmarcar! 

Per cert, no, no ens en vam oblidar: diumenge va ser l’aniversari de l’Albert!! Mireu com ho vam celebrar!!

 

Pues sí, el tiempo vuela, y esta, la última para algunos, está siendo una semana de locos! El lunes fuimos nosotros, y sólo nosotros, a pasar el día en Six Flags: nos saltamos clase, tomamos un bus sólo para nosotros y pasamos uno de los mejores días de toda nuestra estancia aquí! Y es que como todo está yendo tan increíblemente bien con nuestros estudiantes, los de la organización de aquí nos tienen mimadísimos! Y como algunos de los nuestros se habrían perdido ir a Six Flags, uno de los mejores parques de atracciones del mundo, pues fuimos el lunes. Y fue genial: casi no había colas, con lo que nos pudimos subir a todas las atracciones y más de una vez, nos hizo un día espectacular, nos pusimos las botas a comer … Perdonad que no haya más fotos pero llevábamos un ritmo tan frenético, corriendo de una atracción a otra, que no pudimos parar para nada.

Y el martes fuimos a un mall, un centro comercial, donde algunos aprovecharon para hacer las últimas compras de su estancia en Malibú.

Y ayer algunos fueron a UCLA, una de las mejores universidades de Estados Unidos, y otros a Santa Mónica Pier, y hoy al revés. Lo de Santa Mónica es de película, la verdad es que pone la piel de gallina y todo. Primero un buen rato de playa, luego ir a las atracciones que hay, y por último una cena al sol al estilo más americano: una tarde para enmarcar!

Por cierto, no, no nos olvidamos: el domingo fue el cumpleaños de Albert! Mirad cómo lo celebramos!