Tags:

Stars week at Malibu!!

PEPPERDINE UNIVERSITY

Al paradisíac Malibú les coses segueixen a un ritme que espanta… I ja portem dues setmanes!!

Perdoneu que hagi trigat en actualitzar però he tingut problemes amb internet… a banda de poc temps, clar!! En fi, aquesta setmana hem tingut tot d’activitats centrades en una de les millors cares de LA: el cinema! Dimarts varem anar a Paramount Ranch, un “set” o “plató” enmig del no res on, gràcies al clima sempre assolellat i a l’extens territori s’hi han gravat una enorme varietat de pel·lícules, des de pel·lícules de l’oest fins altres tant diferents com “El Planeta dels Simis” o “Els Picapedres”.

I també hem anat a Hollywood!! Ens hem moríem de ganes i finalment el nostre somni ha arribat. La veritat és que es tracta d’un lloc totalment emblemàtic i emocionant, amb les voreres plenes de les estrelles i tot de gent, com nosaltres, passejant-hi sense aixecar el cap de terra, buscant als nostres actors, directors i cantants preferits. I bé que els vam trobar! Cada vegada que algú en veia un ens tiràvem tots a terra a fer la foto! Va ser molt divertit i interessant.

Divendres al vespre vam anar a veure un partit de beisbol de l’equip local, els Dodgers, als qui us asseguro vam animar amb tota la força del món!! I com veieu ens vam poder fet fotos d’allò més divertit, ballar, cantar, cridar i com a fi de festa, again: fireworks!!!

Dissabte a passar el dia a Universal Studios, el parc d’atraccions de la companyia de cinema!! Va ser genial, vam disfrutar com nens petits anat correns d’una atracció a l’altra: la de Transformers, la dels Simpsons, la muntanya russa de La Mòmia, l’atracció aquàtica de Jurassic Park (d’on en vam sortir empapats!!!). Va ser un dia, com tants, que no oblidarem mai!

I avui, com que els nostres nois se’n morien de ganes, vaig aconseguir canviar el pla i hem anat a passar tots el dia a un outlet, a fer shopping a tope! No patiu, pel que he sentit els vostres fills us porten regals per tots!

Per cert, com a proba de com estan anant les coses per aquí dalt, només dir-vos que les nostres noies no paren de ballar i cantar per tot arreu, aquí us deixo un vídeo de proba!! I també us deixo la llista de cançons que estan sonant amb més força aquests dies per aquí! I més a baix les darreres fotos, que se m’acumula la feina!

Una abraçada ben forta per tots!!

Per cert, demà dilluns hem aconseguit anar tots junts, i només nosaltres, la «family» de CIC i British Summer, al par d’atraccions Six Flags, un dels més impresionants del món!! Aquí teniu un petit tastet del que ens trobarem; sobretot no patiu gaire, ja m’encarregaré que els nostres nois i noies cridin com és degut!!

En el paradisíaco Malibú las cosas siguen a un ritmo que asusta … Y ya llevamos dos semanas!

Perdonad que haya tardado en actualizar pero he tenido problemas con internet… aparte de poco tiempo, claro! En fin, esta semana hemos tenido muchas actividades centradas en una de las mejores caras de LA: el cine! El martes fuimos a Paramount Ranch, un «set» o «plató» en medio de la nada donde, gracias al clima siempre soleado y el extenso territorio se han grabado una enorme variedad de películas, desde por supuesto películas del oeste hasta cosas tan diferentes como «el Planeta de los Simios» o «Los Picapiedra».

Y también hemos ido a Hollywood! Nos moríamos de ganas y finalmente nuestro sueño ha llegado. La verdad es que se trata de un lugar totalmente emblemático y emocionante, con las aceras llenas de las estrellas y todo de gente, como nosotros, paseando sin levantar la cabeza del suelo, buscando a nuestros actores, directores y cantantes favoritos. Y aunque los encontramos! Cada vez que alguien veía un nos tirábamos todos al suelo a hacer la foto! Fue muy divertido e interesante.

El viernes por la noche fuimos a ver un partido de béisbol del equipo local, los Dodgers, a quienes os aseguro animamos con toda la fuerza del mundo! Y como veis nos pudimos hacer fotos de lo más divertido, bailar, cantar, gritar y como fin de fiesta, again: fireworks!

El sábado fuimos a pasar el día a Universal Studios, el parque de atracciones de la compañía de cine! Fue genial, disfrutamos como niños pequeños corriendo de una atracción a la otra: la de Transformers, la de los Simpsons, la montaña rusa de La Momia, la atracción acuática de Jurassic Park (de donde salimos empapados!). Fue un día, como tantos, que nunca olvidaremos!

Y hoy, como nuestros chicos se morían de ganas, conseguí cambiar el plan y hemos ido a pasar todo el día a un outlet, a hacer shopping a tope! No sufráis, por lo que he oído vuestros hijos os llevan regalos para todos!

Por cierto, como prueba de cómo están yendo las cosas por aquí arriba, sólo deciros que nuestras chicas no paran de bailar y cantar por todas partes, aquí os dejo un video de prueba! Y más abajo las últimas fotos, que se me acumula el trabajo!

Un gran abrazo para todos!

1 comment

  1. avatarCarme

    Certament, un 10 per les teves actualitzacions del blog! Explicacions i imatges 5 estrelles.
    Moltíssimes gràcies, crack!

    Carme

Comentarios cerrados.