Tags:

Can’t Hold Us

PEPPERDINE UNIVERSITY

Doncs no, realment nobody can’t hold us (ningú ens pot posar fre)!! Les coses a California segueixen anant, amb perdó, de PM!

Divendres vam tornar a fer classe normal i tallers d’art per aquí el campus, tot una mica més tranquil ja que el cap de setmana pintava de bojos… i realment no ha decepcionat a ningú! El dissabte ens vam llevar com un dia qualsevol, però en comptes d’anar a classe… Dysneyland!! Vam passar un dia genial, corrent d’una atracció a l’altra, parant només per fer-nos fotos amb els personatges de la nostra infància o comprar-nos les orelles de la Minie. Vam pujar a totes les atraccions fortes, i fins i tot als típics “caballitos”!! I si no us ho creieu mireu els vídeos i les fotos!! Va ser un dia d’aquells que recordarem per sempre, tot i que ni és ni serà l’únic dia de la nostra aventura aquí que no oblidarem.

I avui hem anat a passar el dia a Venice Beach, la platja més famosa de Los Angeles on, entre d’altres, s’hi han gravat pel·lícules, sèries, videoclips. Hem anat a fer shopping per les fantàstiques botigues que hi havia, amb roba de tot tipus, especialment recordant als estils hippie i modern que tant caracteritza aquest barri. I també hem aprofitat per anar a la platja, prendre el sol i fins i tot els més valents han aprofitat per banyar-se! I al vespre, partit de futbol, pel·lícula i més activitats. Per cert, aquesta setmana vinent hi ha un campionat de futbol, i jo aniré amb l’equip de monitors d’aquí: que es preparin els vostres fills perquè no hi haurà pietat!!

En fi, sembla mentida però ja fa una setmana que som aquí, i imagineu com són les coses que ja ens fa por el moment que haguem de marxar. És increïble que fa una setmana justa ni tan sols ens coneguéssim i en tan poc temps ja haguem fet una “family” com aquesta, unes amistats tan grans. Aquest és el quart any que tinc l’oportunitat de participar en aquesta aventura però encara, com el primer estiu, em costa de creure el que aquests joves són capaços de donar amb tan sols unes ganes enormes de passar-ho bé, una actitud exemplar i un bon somriure. Des d’aquí, un cop més, els vull felicitar i donar les gràcies per l’estiu que m’estan fent passar. Per això he fet aquest vídeo: espero que el gaudiu tant com nosaltres estem gaudint la nostra experiència aquí!

 

 

 

Pues no, realmente nobody can’t hold us (nadie nos puede poner freno)! Las cosas en California siguen yendo, con perdón, de PM!

El viernes volvimos a dar clase normal y talleres de arte por aquí el campus, todo un poco más tranquilo ya que el fin de semana pintaba de locos … y realmente no ha decepcionado a nadie! El sábado nos levantamos como un día cualquiera, pero en vez de ir a clase … Dysneyland! Pasamos un día genial, corriendo de una atracción a otra, parando sólo para hacernos fotos con los personajes de nuestra infancia o comprar las orejas de Minie. Subimos a todas las atracciones fuertes, e incluso los típicos «caballitos»! Y si no os lo creéis mirad los videos y las fotos! Fue un día de esos que recordaremos para siempre, aunque ni es ni será el único día de nuestra aventura aquí que no olvidaremos.

Y hoy hemos ido a pasar el día en Venice Beach, la playa más famosa de Los Ángeles donde, entre otros, se han grabado películas, series y videoclips. Hemos ido a hacer shopping por las fantásticas tiendas que había, con ropa de todo tipo, especialmente recordando a los estilos hippie y moderno que tanto caracteriza a este barrio. Y también hemos aprovechado para ir a la playa, tomar el sol e incluso los más valientes han aprovechado para bañarse! Y por la noche, partido de fútbol, película y más actividades. Por cierto, esta semana hay un campeonato de fútbol, y yo iré con el equipo de monitores de aquí: que se preparen vuestros hijos porque no habrá piedad!

En fin, parece mentira pero ya hace una semana que estamos aquí, imaginad cómo son las cosas que ya nos da miedo el momento que tengamos que irnos de aquí. Es increíble que hace una semana justa ni siquiera nos conociéramos y en tan poco tiempo ya hayamos hecho una «family» como ésta, unas amistades tan grandes. Este es el cuarto año que tengo la oportunidad de participar en esta aventura pero aún, como el primer verano, me cuesta creer lo que estos jóvenes son capaces de dar con tan sólo unas ganas enormes de pasarlo bien, una actitud ejemplar y una buena sonrisa. Desde aquí, una vez más, los quiero felicitar y dar las gracias por el verano que me están haciendo pasar. Por eso he hecho este vídeo: espero que lo disfrutéis tanto como nosotros estamos disfrutando nuestra experiencia aquí!

 

Cheers!!