Tags:

Fireworks and happy 4th of July!

PEPPERDINE UNIVERSITY

Hola de nou a tots! Portem dos dies de ritme frenètic, i mai millor dit! El dimecres al vespre vam estar fent una classe de zumba, una classe de fitness per ballar i fer MOLT d’exercici! I amb molta alegria haig de dir que ens hi vam apuntar molts dels nostres, i ens ho vam passar genial, vam riure, ballar i suar molt!

I ahir vam celebrar l’esperadíssim 4th of July, the Independence Day!! Pel matí vam fer una gimcana on havíem de fer diferent tipus de fotos i vídeos, i el grup de les noies va quedar segon… Només el super profe Trais i el seu grup ens va poder superar, però la propera guanyarem segur! En acabat vam fer una gran  bbq amb tota l’escola, com no podia ser d’una altra manera en un dia com ahir. I després tots cap a Pacific Palaside a continuar amb les celebracions! Primer vam anar a veure un desfile, molt mític i emotiu. I ja cap al vespre vam anar a un camp de futbol americà on vam conèixer nois i noies californians, vam poder comprar el típic menjar que tenen per aquest tipus de celebracions, vam veure un concert (i vam ballar com bojos, again, nois inclosos), i finalment… uns ultra emotius focs artificials per tancar la festa: mitja hora d’espectacle amb focs i música coordinats a la perfecció, tot plegat molt emotiu i emocionant, fins al punt que a més d’una de les nostres noies, capitanejades per la Mònica, se’ls va escapar alguna llàgrima.

Això és tot de moment, a la que pugui aniré posant més fotos i vídeos, de moment aquí us deixo una gran selecció! per cert, també us deixo una de les cançons que més ens va emocionar anit!

Hola de nuevo a todos! Llevamos dos días de ritmo frenético, y nunca mejor dicho! El miércoles por la noche estuvimos haciendo una clase de zumba, una clase de fitness para bailar y hacer MUCHO ejercicio! Y con mucha alegría debo decir que nos apuntamos muchos de los nuestros, y nos lo pasamos genial, nos reímos, bailamos y sudamos mucho!

Y ayer celebramos el esperadísimo 4th of July, the Independence Day! Por la mañana hicimos una gincana donde teníamos que hacer diferente tipo de fotos y videos, y el grupo de las chicas quedó segundo … Sólo el super profe Trais nos pudo superar, pero la próxima ganaremos seguro! Luego hicimos una gran bbq con toda la escuela, como no podía ser de otra manera en un día como ayer. Y luego todos a Pacific Palaside a continuar con las celebraciones! Primero fuimos a ver un desfile, muy mítico y emotivo. Y ya al atardecer fuimos a un campo de fútbol americano donde pudimos conocer chicos y chicas californianos, pudimos comprar la típica comida que tienen para este tipo de celebraciones, vimos un concierto (y bailamos como locos, again, chicos includíos), y finalmente … unos ultra emotivos fuegos artificiales para cerrar la fiesta: media hora de espectáculo con fuegos y música coordinados a la perfección, todo muy emotivo y emocionante, hasta el punto que a más de una de nuestras chicas, capitaneadas por Mónica, se les escapó alguna lágrima.

Eso es todo de momento, a la que pueda iré poniendo más fotos y vídeos, de momento aquí os dejo una gran selección! Por cierto, también os dejo una de las canciones que más nos emocionó anoche!

Cheers everyone!