Tags:

We love Malibu!!

PEPPERDINE UNIVERSITY

Sembla que arribéssim ahir per la de coses que ja ens han passat en tan poc temps, però alhora sembla que portem aquí ja molts dies per la rapidesa amb la que estem fent nostre aquest lloc i la boníssima relació que ja tenim tots plegats, tant entre els del nostre grup com amb els molts altres estudiants d’arreu del món que estan aquí amb nosaltres compartint aquesta gran experiència.

Bé, ahir va tocar fer l’exàmen per saber a quin nivell estaran cadascú dels nostres estudiants, i la veritat és que tots van sortir bastant satisfets, amb bones sensacions. Alhora, i tot i que ja era el primer dia de “feina”, vam aprofitar per acabar de conèixer bé el campus.

I al vespre… taller de pastissos i sessió de ball! Va ser increïble el que van ser capaces de fer les nostres noies amb una Wii! La veritat és que em vaig sentir el monitor més orgullós i feliç de tots: mentre els altres estudiants miraven expectants, les nostres noies no es van tallar un pèl i es van posar totes a ballar, fins que poc a poc s’hi va anar afegint més gent i acabar formant un equip de ball d’unes 20 persones en una sala d’estar poc més gran que el menjador de casa: va ser divertidíssim!!

I després, per reposar forces, a menjar-nos els pastissos que havíem fet abans de la sessió de ball!

I avui ja han començat les classes, i haig de dir un cop més lo feliç i content que em sento dels nostres nois i noies, ja que la majoria han tret unes notes boníssimes als exàmens! Jo ja els hi deia que pel que estava veient en general tenien un nivell molt alt, però res, no em volien creure. Doncs sí: la majoria dels nostres estudiants estan al nivell Advanced! I jo mateix he estat mirant les notes de cadascú d’ells mentre els cridaven els noms i les notes eren increïbles! Ja podeu felicitar als nostres nois i noies!

Avui, ja ritme normal, mentre pel matí uns hem anat de compres al centre comercial de Oaks (la zona on viuen la Britney Spears o vivia en Michael Jackson entre d’altres), els altres han fet classe, i a la tarda al revés: mentre els que havien fet classe pel matí ara estan al centre comercial, els que han marxat de compres al matí ara estan a classe.

I aquesta nit classe de ball, karaoke, partit de bàsquet… la cosa no para!

Us deixo més fotos! Que les gaudiu, que nosaltres us asseguro que sí que ho fem!

Cheers!!

2 comments

 1. avatarJaume i Encar

  we are really enjoying seeing your photos.

  Thank you very much David.

  Congratulations!!!!!!!!!

 2. avatarÀngels Baqué

  Bon dia nois i noies de Malibu!!

  Acabo de veure les fotos i els comentaris del vostre monitor. Quina enveja que em feu!

  Gaudiu i aprofiteu aquestes setmanes. Divertiu-vos, feu molts amics i…no us oblideu d’aprendre una mica més d’anglès. Ja veig que teniu un molt bon nivell!!! Felicitats!!!!

  Enhorabona!!!!

  MISSING YOU

Comentarios cerrados.