A Bury no parem!

BURY ST EDMUNDS

Hola de nou!  avui hem pogut disfrutar  ( ! ) del típic dia anglès: tapat, ventós…i amb una mica de pluja!

Pel matí hem fet classe,  aquest cop cadascú amb companys amb el mateix nivell. Després de dinar tots junts, hem agafat un bus que ens ha portat a Duxford, on hi ha un enorme museu amb els avions més icònics. Hi ha qui s’ha enfilat al simulador emulant els pilots més famosos. La pluja no els ha fet perdre el rumb.

Tornant a Bury ens ha quedat una mica d’estona lliure abans d’anar als Abbey gardens, on hem fet jocs de grup: hem corregut, hem rodolat per la gespa, ens hem passat globus, hem collit pomes amb la boca…i ens hem llençat ous!

El dia ha estat llarg. Quan llegiu aquestes ratlles – avui sense fotos – estarem tots dormint!

Demà més notícies i ració doble de fotos.

byebye!