Tags:

Hi everyone!

PEPPERDINE UNIVERSITY

Hi everyone!

Bon dia (o bona tarda) a totes i tots! Perdoneu però des que hem arribat hem tingut un ritme frenètic d’activitats i fins ara no he pogut actualitzar el bloc.

Bé, explicar-vos que el viatge va anar genial, molt llarg, però com que des del primer moment vàrem fer una molt bona pinya, va acabar passant volant!

Ahir diumenge ens vam llevar tots molt aviat (coses del jet lag) i amb moltes ganes de fer coses i veure per fi el nostre campus de dia! Ens vam despertar amb un sol radiant i després d’esmorzar vam anar a jugar a pitchi, amb una versió més aviat yanqui. Després vam dinar el nostre primer lunch típic americà (i ens vam posar les botes) i després, mentre esperàvem el bus per anar a la platja, vam matar el temps… fent una guerra d’aigua!! Per sort feia un sol impressionant així que ens vam assecar a temps de pujar al bus, que finalment… ens va portar a la platja de Malibú!!!

L’aigua estava absolutament gelada (diuen que les corrents marines d’aquí venen d’Alaska, on hi tinc una de les meves germanes que, segons m’explica, la gent d’allà no es creuen que a Catalunya ens banyem a les platges, així que imagineu a quina temperatura ens baixen les aigües!). Però la temperatura no va ser cap problema per a que els nostres nois (i jo mateix també, faltaria més!!) ens tiréssim a l’aigua només arribar. Ni tampoc les constants onades gegants! Al contrari, ens vam posar a jugar a l’aigua, llençar-nos contra les onades, passar-nos la pilota de futbol americà… Mentrestant les noies i els dos cosins Caudeli (a la propera se’n van a l’aigua segur!) es van fer una sessió de fotos a la caseta del Bayswater (“Los vigilantes de la Playa”!!). Tot plegat va ser una tarda espectacular i molt esgotadora, per això a l’hora de sopar ens vam llençar de cap a les pizzes!

Ara mateix els nostres nois i noies estan fent els exàmens que designaran a quin nivell va cadascú:  wish them luck  (desitgem-los sort!).

Tan bon punt vagi tenint més fotos i, sobretot, més temps, us aniré informant de tot el que anem fent, però de moment no us preocupeu perquè aquí estem genial: la universitat és una autèntica passada, amb pistes d’atletisme o de volley platja enmig de les facultats i els dormitoris, les vistes són fenomenals, el grup que hem fet ja es veu que serà una gran família, hi ha altres estudiants d’arreu del món, els monitors locals són molt actius, simpàtics i atents…  Everything is going great in Malibu!!

Una abraçada a tothom! Cheers!