1st weekend in Blackrock

BLACKROCK COLLEGE (Familia) BLACKROCK COLLEGE (Residencia)

Tal i com us vam comentar l’últim dia, vam estar visitant el museu de Dublinia, on ens explicaven una mica la historia de Dublin. Era un museu interactiu i alguns es van divertir més jugant als jocs dels víkings i de l’època medieval, que no pas llegint les informacions. Tot i així, vam aprendre bastant!

Vam experimentar el primer passeig sota la pluja… tota una anècdota per explicar!

A la nit vam fer la “night activity” i els nois i noies van practicar diferents esports: futbol (on l’equip de noies jugava contra un altre grup d’estudiants espanyols i els van guanyar de “pallissa”), bàsquet (on tothom va participar i va suar de valent) i, finalment, una mica de voley! Va ser una nit ben divertida!

______________________________________________________

Tal y como os contamos el último día, estuvimos visitando el museo de Dublinia, donde nos contaban un poco de la historia de Dublin. Era un museo interactivo y algunos se divirtieron más jugando como los vikingos y con juegos medievales que leyendo las informaciones del museo. Al final, ¡aprendimos bastante!

Pudimos experimentar el primer paseo bajo la lluvia… ¡toda una anécdota para contar!

Por la noche hicimos la “night activity” y los chicos y chicas practicaron diferentes deportes: Fútbol (donde el equipo de chicas jugaba contra otro equipo de estudiantes españoles y los ganaron de “paliza”), baloncesto (donde todos participaron y sudaron la gota gorda) y, finalmente, un poco de vóley. ¡Fue una noche muy divertida!

Dissabte teníem el dia lliure i vam decidir, entre tots, anar a visitar el centre de Dublin. Més que visita, era un dia de caminar per allà i “visitar” les diferents botigues que taaaaaant els agraden! Més d’una anava boja per trobar la famosa botiga “Abercrombie” i fer-se una foto instantània amb el model de la porta!

Vam agafar el tren que ens portava al centre i vam recórrer bona part de la ciutat. Per fer-ho encara més interessant, ens vam trobar que celebraven el 30è dia de l’orgull gay a Dublin i vam poder gaudir veient els diferents vehicles carregats de gent vestida per a l’esdeveniment.

A la tornada, cap allà a les 4 de la tarda, el temps ens va fer un regal i ens vam poder treure les jaquetes! Inclús semblava que feia calor i tot…

 __________________________________________________________

El sábado teníamos el día libre y decidimos, entre todos, ir a visitar el centro de Dublin. Más que visitar, era un día de caminar por ahí y “visitar” las diferentes tiendas que taaaaaanto les gustan. ¡¡Más de una iba loca por encontrarse la famosa tienda “Abercrombie” y hacerse una foto instantánea con el modelo de la puerta!!

Cogimos el tren que nos llevaba al centro y recorrimos buena parte de la ciudad. Para hacerlo aún más interesante, nos encontramos con la celebración del 30º día del orgullo gay en Dublin y pudimos disfrutar viendo los diferentes vehículos cargados de gente vestida para la ocasión.

A la vuelta, hacia las 4 de la tarde, el tiempo nos hizo un regalo y ¡nos pudimos sacar las chaquetas! Incluso parecía que hacía calor y todo…