And the Oscar goes to…

Royal Wolverhampton School

Hola a tots!!

La nostra aventura a Wolverhampton ja està arribant al final. Aquesta última setmana ha sigut més dura ja que part del grup va marxar el diumenge passat i no hem pogut evitar trobar-los a faltar molt!

Tot i així, els que ens hem quedat no hem deixat de disfrutar ni un sol segon i hem aprofitat els últims dies d’aquesta experiència inoblidable.

Ahir a la nit vem viure un dels aconteixements més emotius de tota la nostra estada. L’Staff de Project International va organitzar una nit molt especial pels nois i noies, «The Wolverhampton Oscar Awards» (La nit dels Oscars a Wolverhampton).  I és que els nois i noies s’han passat tota la setmana aprenent-se guions, dissenyant vestuari i rodant pel·licules espectaculars amb els seus respectius grups de classe. (demanaré als monitors si em poden passar els videos per penjar-los al blog perquè realment valen la pena).

I després de l’esforç… la gran recompensa! I és que podem estar ben orgullosos del nostre grup perquè es van emportar gran part dels premis.

Els guanyadors de la nit van ser:

1. Oscar al millor actor per Edgar Jorba com a Jack Sparrow a Piratas del Caribe.

2. Oscar als millors directors Ricard Escribà i Marc Castells a Matrix.

3. Oscar al millor vestuari per Alex Betorz, Edgar Jorba i Mario Pascual a Piratas del Caribe.

I aquí teniu les fotos 🙂

1 comment

  1. Merce

    Genial la idea de fer pelis. Tan de bo que et passin els videos i els puguis penjar al blog!
    Bon viatge a tots!

Comentarios cerrados.