Lasts days in Boston… going LEGEN-DARY!

Pine Manor College (+16 años)

Sembla que va ser ahir que arribàvem i en un parell de dies ja marxem… És una llàstima però com més ple és el teu temps, més de pressa passa, i a nosaltres realment se’ns passa volant!

Així que ja som a la darrera setmana, i la estem aprofitant per fer últimes visites als llocs que més ens han agradat, com per exemple el dimarts que l’Adrià, el Pere, el Joan, el Nil, uns quants amics seus francesos  i jo vam anar a la platja. O també visites culturals als museus de la ciutat que ens quedaven per veure, com ara el Museum of Science, que va ser impressionant: en tres hores no ens va donar temps a acabar-nos-el! O el Museum of Fine Arts, Museum of Kennedy… Així com per descomptat aprofitar per fer les últimes compres clar!

I ahir per la nit el Tomás, el Joan, el Nil i jo, junt amb un pilot de gent de l’escola (taiwanesos, francesos, turques, italianes…) vam anar a veure el partit de beisbol que enfrontava els Red Sox de Boston amb els White Sox de Chicago! Va ser increïble! Ens ho vam passar d’allò més bé! El partit va durar tres hores i mitja, però se’ns van passar volant! Al principi vam seure al costat del director de l’escola per a què ens anés explicant amb detall totes les normes, regles de joc, estratègies… I ja després, un cop estàvem ben assabentats de com funcionava tot vam poder endinsar-nos més i millor en el partit, i el vam viure amb molta emoció! Amés a les grades es respirava un ambient totalment festiu i el partit es va convertir en una autèntica festa, amb cants constants, el públic fent la onada, “tastet de degustacions” americanes típiques dels partits de beisbol, celebracions entusiastes dels TRES home-run que vam viure… Va ser de les nits més divertides que recordo! D’aquelles que de ben segur els nostres nois mai oblidaran!

Doncs res, això és tot fins ara. Avui i demà ens esperen dos dies frenètics per fer tot el que ens quedi, últimes compres, últims dies amb les grans amistats que hem fet per aquí… i viure intensament les nostres darreres hores d’aquesta experiència tan AMAZING!! Gaudiu de les fotos i a veure si us puc tornar a escriure abans que marxem!

 

Parece que fue ayer que llegábamos y en un par de días ya nos vamos… Es una lástima pero cuanto más lleno es tu tiempo, más deprisa pasa, y a nosotros realmente nos pasa volando!

Así que ya estamos en la última semana, y la estamos aprovechando para hacer últimas visitas a los lugares que más nos han gustado, como por ejemplo el martes que Adrià, Pere, Joan, Nil, unos cuantos amigos suyos franceses y yo fuimos a la playa. O también visitas culturales a los museos de la ciudad que nos quedaban por ver, como el Museum of Science, que fue impresionante: en tres horas no nos dio tiempo a terminárnoslo! O el Museum of Fine Arts, Museum of Kennedy… Así como por supuesto aprovechar para hacer las últimas compras claro.

Y ayer por la noche Tomás, Joan, Nil y yo, junto con un montón de gente de la escuela (taiwaneses, franceses, turcas, italianas …) fuimos a ver el partido de béisbol que enfrentaba a los Red Sox de Boston con los White Sox de Chicago! Fue increíble! Nos lo pasamos en grande! El partido duró tres horas y media, pero se nos pasaron volando! Al principio nos sentamos junto al director de la escuela para que nos fuera explicando con detalle todas las normas, reglas de juego, estrategias… Y ya después, una vez estábamos bien enterados de cómo funcionaba todo, pudimos adentrarnos más y mejor en el partido, y lo vivimos con mucha emoción! Además en las gradas se respiraba un ambiente totalmente festivo y el partido se convirtió en una auténtica fiesta, con cantos constantes, el público haciendo la ola, «degustación de comidas» americanas típicas de los partidos de béisbol, celebraciones entusiastas de los TRES home-run que vivimos… Fue de las noches más divertidas que recuerdo! De aquellas que seguro nuestros chicos nunca olvidarán!

Pues nada, eso es todo hasta ahora. Hoy y mañana nos esperan dos días frenéticos para hacer todo lo que nos quede, últimas compras, últimos días con las grandes amistades que hemos hecho por aquí… y vivir intensamente nuestras últimas horas de esta experiencia tan AMAZING! Disfrutad de las fotos y a ver si os puedo volver a escribir antes de que nos vamos!

See you soon,

David Palau

1 comment

Comentarios cerrados.