Adéu als de 3 setmanes, celebrem un aniversari i visitem el Capitoli

LEESBURG

Després d’un cap de setmana per a poder relaxar-nos i recuperar-nos del cansament acumulat a Manhattan, va ser hora de marxar per alguns de nosaltres.

Va coincidir que diumenge era l’aniversari d’una de les Clares, així que vam fer una petita festa d’acomiadament. Les monitores vam comprar pastissos, galetes sense gluten, begudes i una postal per ala Clara!

 

Vam passar el matí tots junts, escrivint-nos a la foto de grups, alguns s’escrivien en banderes d’USA, etc.

 

Alguns plors vam tenir, però els que ens quedem 4 setmanes vam haver de marxar cap a Washington a veure el Capitoli ila Bibliotecadel Congrés. Era ben estrany ser 11 alumnes més la monitora… tots trobem a faltar els nostres companys! Però estic segura que aquesta setmana ens servirà per acabar de relacionar-nos amb gent que potser no ho havíem fet tant fins ara.

 

(LES FOTOS ES PUJARAN PRÒXIMAMENT, QUE ESTIC TENINT ALGUNS PROBLEMES. DISCULPEU LES MOLÈSTIES)