Countdown!

FOLKESTONE

 

Bona nit pares i mares!!

 

Sentim la manca d’actualització però és que amb les pluges m’està sent impossible arribar a carregar les fotos! No patiu però que us les faré arribar totes!

Queden tres dies ja només i la majoria diu que no els faria res una setmana més, però això ja s’acaba! Avui hem pogut veure com passava per Folkestone the Olympic Torch! Tota la ciutat estava decorada i expectant. Hem gravat el vídeo del moment que passava per davant nostre, per sort ha sigut dels pocs moments que no ha plogut!! Hem estat de pega, tothom ens diu que no havien vist mai un juliol com aquest, tots tenim unes ganes boges de veure el sol!!

Dissabte vam anar a Canterbury, ciutat molt bonica però que vam haver de veure sota la pluja! Avui hem fet últim dia de shopping a un Outlet a prop de Folkestone i Demà és l’última nit de Disco i divendres BBQ (l’esperen amb ància la nit de barbacoa sempre!!!)

Jo no sé els nens però jo els trobaré molt a faltar!:(