Cap de setmana a Kelly College!

Kilkenny

Hola! Comencem una nova setmana a Kelly College. Els nens ja estan perfectament integrats i coneixen el campus perfectament. Tots estan molt contents, han fet nous amics de molts llocs del mon (hi ha gent d’Ucrania, Alemanya, Republica Txeca…) i tambe amb els altres grups espanyols que han fet una bona colla al college. Amb les classes tambe estan contents, diuen que aprenen molt, tot i que si que a algun alumne l’hem hagut de canviar de nivell pero no hi ha hagut cap problema.

Dissabte passat vam fer l’excursio de tot el dia: pel mati vam anar a Eden Project (un jardi botanic) i per la tarda a un poble de la costa, Looe. Vam tenir sort perque va fer molt bon dia! 馃檪 Diumenge vam anar a Tavestock que es el poble que hi ha al costat del college a donar un volt.

Dilluns va聽ser un dia dur pels alumnes ja que van tenir classe pel mati i per la tarda i per la nit… karaoke!

 

4 comments

  1. avatarPilar

    Que b茅! Ens agradaria molt comen莽ar a veure fotos!!
    Pengeu-ne, PLEASE!!!!!
    Fins aviat!

Comentarios cerrados.