Liverpool, The Beatles & Rock ‘n’ Roll!

Royal Wolverhampton School

Hola a tots des de Wolverhampton!!

Hem tingut un cap de setmana molt entretingut ple d’excursions i visites. El dissabte vem anar a Stratford un poblet molt bonic i pintoresc on va néixer el famós escriptor William Shakespeare.

El diumenge vem aprofitar el magnific dia de sol per anar a una de les ciutats més bohemies del centre d’Anglaterra, el mític Liverpool de John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Star. Vem passar el matí al museu dels Beatles on els nois i noies van poder fer moltes fotos i gaudir de les grans cançons del grup. I a la tarda vem explorar el centre de la ciutat on vem fer les primeres compres per la disco d’avui! I és que els nois i noies ja estan a les seves habitacions posant-se ben guapos i guapes per la festa d’aquesta nit.

Let’s Rock!

 

Irene.

1 comment

Comentarios cerrados.