Mix of cultures at Boston: love it ;)!!

Pine Manor College (+16 años)

Bon dia pares i mares, aquí a sota podeu trobar per fi una nova sessió de fotos!

Avui us escric molt ple, satisfet i amb energia, perquè els “meus” nois i noies estan aprofundint amb allò que per a mi és la màxima satisfacció d’experiències com la que estem vivint aquí a Boston: la barreja de cultures, mesclar-se amb gent d’arreu del planeta i compartir coneixements, tradicions, tenir converses agradables, passar estones junts, fer esport plegats… El primer dia els vaig insistir molt per a que aprofitessin que aquí tindrien una oportunitat impagable de conèixer i fer amistats d’arreu, però això sempre costa bastant, a alguns més que d’altres. I la veritat és que estic molt content de veure que no els ha costat res, que s’estan relacionant amb tota raça, color i nacionalitat, que estan navegant per tot de cultures alhora que practiquen molt anglès. M’emociona especialment quan veig a en Joan i a en Pere tot el dia amb el seu amic belga-danés i el seu amic i monitor americà d’origen xinès, a la Esther parlant amb les turques, a la Laia, Bea i Patrícia parlant amb les franceses, al Tomás i l’Adri fent partits de futbol amb pràcticament tota la “ONU”, al Nil amb els seus companys de classe turcs i d’arreu, o jo mateix que anit vaig estar jugant a bàsquet fins les deu del vespre amb taiwanesos, francesos i americans (de moment la Patri no s’atreveix a desafiar-me i en Joan s’està recuperant d’un cop del darrer partit): són moments molt especials!

I per especial el dilluns, que amb uns quants vam anar a little Italy i al TD Garden, estadi dels Boston Celtics (increïble, els fans del bàsquet com la Patrícia o jo teníem la pell de gallina!), o dimarts que em vaig emportar a una altre tongada dels nostres a fer una GRAN volta pel MIT… I quines ganes d’anar-hi a estudiar ens van agafar a tots! I ahir vam anar a l’Aquari, a sopar pel Quincy Market i després a veure una pel·lícula MOLT bona a l’Imax en 3D: tot amb temàtica de vida submarina; molt interessant!

En fi, seguim, que això no s’atura! Molts records per tots i totes i, desgraciadament pels nostres nois i noies i per a mi perquè ens ho estem passant GENIAL, fins aviat!

 

Buenos días padres y madres, aquí abajo podéis encontrar por fin una nueva sesión de fotos!

Hoy os escribo muy lleno, satisfecho y con energía, porque «mis» chicos y chicas están profundizando con lo que para mí es la máxima satisfacción de experiencias como la que estamos viviendo aquí en Boston: la mezcla de culturas, mezclarse con gente de todo el planeta y compartir conocimientos, tradiciones, tener conversaciones agradables, pasar ratos juntos, hacer deporte juntos… El primer día les insistí mucho para que aprovecharan que aquí tendrían una oportunidad impagable de conocer y hacer amistades de todas partes, pero eso siempre cuesta bastante, a algunos más que otros. Y la verdad es que estoy muy contento de ver que no les ha costado nada, que se están relacionando con toda raza, color y nacionalidad, que están navegando por todo un seguido de culturas a la vez que practican mucho inglés. Me emociona especialmente cuando veo a Joan y Pere todo el día con su amigo belga-danés y su amigo y monitor americano de origen chino, a Esther hablando con las turcas, a Laia, Bea y Patricia hablando con las francesas, a Tomás y Adri haciendo partidos de fútbol con prácticamente toda la «ONU», a Nil con sus compañeros de clase turcos y de todas partes, o yo mismo que anoche estuve jugando a básquet hasta las diez de la noche con taiwaneses, franceses y americanos (de momento Patri no se atreve a desafiarme y Joan esta aún recuperándose de un golpe en el último aprtido): son momentos muy especiales!

Y por especial el lunes, que con unos cuantos fuimos a little Italy y al TD Garden, estadio de los Boston Celtics (increíble, los fans del baloncesto como Patricia o yo teníamos la piel de gallina!), o martes que me llevé a otra tanda de nuestros a hacer una GRAN vuelta por el MIT … Y qué ganas de ir a estudiar nos cogieron a todos! Y ayer fuimos al Acuario, a cenar por el Quincy Market y luego a ver una película MUY buena en el Imax 3D: todo con temática de vida submarina; muy interesante!

En fin, seguimos, que esto no se detiene! Muchos recuerdos para todos y todas y, desgraciadamente para nuestros chicos y chicas y para mí porque nos lo estamos pasando GENIAL, hasta pronto!

 

David Palau