Wolverhampton first days!

Royal Wolverhampton School

Hola a tots!

Primer de tot, demanar-vos disculpes per no haver pogut actualitzar el blog; fins avui no he disposat d’accés a internet.

Com ja sabeu els pares i mares, els primers dies al Royal Wolverhampton han sigut una mica agitats, però finalment sembla que ha sortit el sol. Des del primer moment els nois i noies s’han avingut molt els uns amb els altres i ja podem dir que som com una gran familia! Al matí, després d’esmorzar, tenen 3 hores de classes d’anglès amb descans entre classe i classe. Seguidament dinem, i després ens preparem per les activitats de tarda (volley, futbol, basquet, piscina, dansa, tennis, cricket, arts, ordinadors…). Després de les activitats tenen una estoneta per dutxar-se i descansar, i tot seguit ens trobem al menjador per sopar. A la nit també tenim activitats varies i discoteca un cop per setmana.

Ja veieu doncs, que els nois i noies estan ben entretinguts, aprofitant el màxim aquesta experiència per aprendre i créixer personalment. També cal dir que han conegut a altres nois i noies de diferents països i que s’esforçen a practicar l’anglès per fer-se entendre entre ells.

Demà tenim la primera excursió al Dudley Zoo, i dissabte anem a Stradford Upon Avon, el lloc de naixement de William Shakespeare. Així que espero tornar a escriure ben aviat amb moltes noves aventures! Us deixo amb unes quantes fotos dels últims dies. Espero que us agradin!

Irene.

4 comments

 1. avatarAnonim

  Molt maco tot.
  Records a totes les mares i tots els pares des de Wolverhampton!

 2. avatarJudit Riera Casadesús

  Hola a tots! Aquesta colla ja fan bona cara. Això vol dir que tot va molt bé. Que tingueu bon finde. Un petonet per L’Irene i a tota la colla i a l’Aina.
  Petonets.
  Judit Riera

 3. avatarAna Maria Solé

  Hola Irene,
  Veig que ho passeu molt be !!.
  M’agraden molt les fotos; molt guapos tots!.
  Moltes gràcies per haver donat caliu al grupet de nenes. Estan encantades amb tu.
  Volem mes fotos!.
  Una abraçada molt forta i petonets per la Maria i la Marta.
  Us anyoreeeeeem!!
  Ana Maria Solé

 4. avatarÀngels Campos martínez

  Benvolguda Irene:
  Moltes gràcies per les fotos i per tot. Semblen més contents… ja penjareu fotos del Zoo, m’ imagino que si hi aneu d’excursió és que haurà de ser molt especial, i de la casa natal de Shakespeare… mmm quina enveja!!! Abraçada per a la Marta Crespo i la Maria Coloma. A veure si us fa bon temps!! Que ho passeu molt bé 😉
  Fins aviat
  Àngels Campos

Comentarios cerrados.