London

FOLKESTONE

Bona nit pares i mares!

Aquest cap de setmana hem estat a Londres! Ens va ploure tot el dia i això va fer que haguéssim d’anar ràpid mentre veiem els espais més importants. Tot i així, vam poder veure el Museu Britànic, London Eye, Buckingham Palace, Big Ben, Tate Modern, St James Park… Vam fer-ho tot caminant així no ens vam perdre res. Llastima del temps anglès, cada dia ens plou en algun moment o altre, però this is England people!

 

2 comments

  1. Manel

    Veig que els nens fan bona cara i que malgrat el temps s,ho pasen be. llàstima del temps i que la estada a London no hagi pogut ser mes llarga i veure mes coses, però el temps no estén d,excursions. ja queda menys. per cert a quina hora teniu prevista l,arribada a Bcn. Bona feina Clara

    1. Clara Post author

      Arribada a BCN a les 19:25 aprox! Sortim de London a les 16:20 hora anglesa!

Comentarios cerrados.