Six Flags New England + sunny Sunday

Pine Manor College (+16 años)

Hi everyone!

Ahir vam anar a passar el dia al parc d’atraccions Six Flags New England… AMAZING!!! Va ser impressionant! Moltíssimes atraccions per a tots els gustos però especialment pels valents, i haig de dir que tinc un grup de 9 valents i valentes que dóna gust! Els nostres nois i noies van pujar encantats a una atracció darrera una altra, i ni les quatre gotes que van caure a mig dia (tranquils, tot controlat) els van impedir gaudir d’un dels millors dies des que estem a USA!

I avui ha tocat dia de relax total. Aquest matí es notava que l’aventura al Six Flags va ser esgotadora, perquè tothom ha dormit fins ben tard. Després, sobre les 12, tots hem anat a carregar piles al brunch i posar-nos les botes com sempre, i tot just havent dinat alguns dels nostres s’han aventurat a marxar cap a la platja i provar les aigües atlàntiques! Mentrestant, alguns altres s’han quedat a fer sessió completa de gimnàs més bàsquet, que necessitaven cremar calories!

Aquesta tarda, i encara aquest vespre, han arribat molts estudiants vinguts d’arreu, així que demà comencem amb excitació una nova setmana, marcada principalment per les moltíssimes incorporacions, i això sempre suposa una excel·lent oportunitat per conèixer més gent, fer més amistats, compartir més cultures, aprendre moltes coses noves que fins ara desconeixíem… Amés aquesta setmana ens esperen moltes excursions i sortides molt interessants, així que ja tenim ganes que sigui demà!

Bé, i aquí us deixo per fi la primera galeria d’imatges! Espero que les gaudiu tant com nosaltres estem gaudint la nostra mega-estada a Boston!!

 

Ayer fuimos a pasar el día al parque de atracciones Six Flags New England… AMAZING! Fue impresionante! Muchísimas atracciones para todos los gustos pero especialmente por los valientes, y debo decir que tengo un grupo de 9 valientes que da gusto! Nuestros chicos y chicas subieron encantados a una atracción tras otra, y ni las cuatro gotas que cayeron a medio día (tranquilos, todo controlado) les impidieron disfrutar de uno de los mejores días desde que estamos en USA!

Y hoy ha tocado día de relax total. Esta mañana se notaba que la aventura en el Six Flags fue agotadora, porque todo el mundo ha dormido hasta muy tarde. Después, sobre las 12, todos hemos ido a cargar pilas al brunch y ponernos las botas como siempre, y apenas después de comer algunos de los nuestros se han aventurado a salir hacia la playa y probar las aguas atlánticas! Mientras tanto, algunos otros se han quedado a hacer sesión completa de gimnasio más baloncesto, que necesitaban quemar calorías!

Esta tarde, y todavía esta noche, han llegado muchos estudiantes venidos de todas partes, así que mañana empezamos con excitación una nueva semana, marcada principalmente por las muchísimas incorporaciones, y eso siempre supone una excelente oportunidad para conocer más gente, hacer más amistades, compartir más culturas, aprender muchas cosas nuevas que hasta ahora desconocíamos… Además esta semana nos esperan muchas excursiones y salidas muy interesantes, así que ya tenemos ganas que sea mañana!

Bueno, y aquí os dejo por fin la primera galería de imágenes! Espero que las disfrutéis tanto como nosotros estamos disfrutando nuestra mega-estancia en Boston!

Cheers!

David Palau

2 comments

    1. avatardavidpalau Post author

      Moltes gràcies! A partir d’avui també aniré posant fotos que vagin fent els nostres estudiants, així que ara ells també estaran a prova com a fotògrafs 😉

Comentarios cerrados.