Primer cap de setmana a Braemar!

Braemar College

Hello everyone!!

Hem passat un cap de setmana molt intens!! Primer de tot, divendres a la tarda vam visitar Casa Loma, una mansio del 1914 que actualment esta convertida en un museu on s’exposen habitacions, biblioteques, i el vestuari tipic de l’epoca.

Dissabte, vam agafar el metro i el tramvia per anar al Toronto’s Harbour on vam poder gaudir d’un concert de musica brasilenya sota una temperatura molt agradable. Al vespre, vam anar a un festival de salsa al carrer on, els que van voler, es van poder menjar un gelat i ballar al ritme de la musica.

Ahir diumenge, vam anar a Taste of Lawrence, una fira de tastets de menjar internacional. Cadascu va poder triar el que li venia mes a gust a dinar. Per la tarda, ens vam poder relaxar a la residencia i recuperar energia per aquesta setmana tant plena d’activitats que ens espera!

Bye!