Dia al parc d’atraccions «Six Flags»!!

LEESBURG

Hi!!

Ahir divendres, alguns dels estudiants vam anar a Six Flags a passar el dia!! Després d’alguna estoneta de «traffic jam» (retencions), vam poder arribar al parc d’atraccions que feia dies que tant esperàvem!

Hi havia tot tipus d’atraccions, des de muntanyes ruses impressionants fins a un parc aquàtic. Uns van decidir passar el dia a la part d’atraccions fortes, mentres altres van relaxar-se a la piscina d’ones o a les atraccions d’aigua. Ens ho vam passar molt bé! Sort de la part d’aigua que ens va ajudar a refrescar-nos una mica, perquè ahir feia MOOOOLTA CALOR!!

Les tres noies que no van venir a Six Flags van estar a l’escola al matí i a la tarda van anar de compres en un centre comercial!

  

També va venir amb nosaltres el «host brother» del Miquel!! Mireu-los aquí què bé s’ho passen!! 

Quan vam sortir del parc per anar cap a les famílies, una de les «vans» també havia notat la calor del dia i no es volia engegar. Finalment, demanant cables als cotxes dels costats vam poder engegar-la i arribar a casa! Era la «van» on anàvem les monitores i alguns estudiants que viuen per la zona. Quan solament faltaven 6 estudiants per repartir va tornar a fallar!!! Van ser situacions molt divertides i alguns estudiants van aprofitar per anar a conèixer la super-casa de l’Albert, on van estar jugant a futbol i saltant a les màrfegues mentre arreglàvem la van un altre cop.

Ara ja és cap de setmana i cadascú està amb la seva família!

Dilluns tornareu a tenir més notícies nostres!!