BBQ, fireworks, concerts… AMAZING 4th of July!!

Pine Manor College (+16 años)

Bona nit a tots i a totes! La veritat és que el que vam viure ahir se’m fa molt difícil de descriure, gairebé només puc dir que va ser totalment INCREÏBLE! Pel matí vam aprofitar per estar per aquí el campus, fer esport, passejar, descansar, fer-la petar amb els molts amics internacionals que estem fent… Al migdia vam dinar, una mica més de “pànxing” i per la tarda-vespre… AMERICAN BBQ!! L’escola ens va preparar una típica barbacoa americana, un must, tradició total pel 4 de Juliol. I tot seguit ja vam marxar cap a la ciutat, a la vora del riu concretament, a agafar un bon lloc per gaudir dels focs. Però va resultar que allò era de tot menys el que ens podíem esperar: milers de centenars de persones assegudes per la gespa en grups d’amics, famílies, joves, persones grans… tothom passejant, prenent alguna cosa a les moltes parades de menjars i beures que hi havia, tothom parlant amb tothom… l’ambient era impressionant, i tot mentre anaven sonant els concerts en directe que hi havia, però res com la fi de festa: de cop el director del nostre programa ens va portar cap al millor lloc de tots, i just en començar a sonar la música i començar a llençar els focs artificials, es va posar a ploure…. I la pluja va convertir aquell moment en un moment encara més màgic si es podia: tothom ballant i cantant sota la pluja, cridant “oooooh!” per cada coet, somrient… AMAZING! Realment va ser un d’aquells moments que ja quan el vius saps que mai l’oblidaràs.

I avui hem anat de visita a Harvard University, que per sort ens hi ha portat un dels nostres monitors locals, i ens ha estat explicant anècdotes, guiant per mil llocs i racons molt interessants… I després hem tingut temps lliure per passejar més, fer shopping i inclòs alguns s’han quedat a sopar per la zona!

De moment això és tot, agafo aire i demà o a la que pugui us segueixo explicant, perquè aquí això no s’atura!

I’ll see you later!

 

Buenas noches a todos y a todas! La verdad es que lo que vivimos ayer se me hace muy difícil de describir, casi sólo puedo decir que fue totalmente INCREÍBLE! Por la mañana aprovechamos para estar por aquí el campus, hacer deporte, pasear, descansar, charlar con los muchos amigos internacionales que estamos haciendo … Al mediodía comimos, un poco más de descanso y por la tarde-noche… AMERICAN BBQ! La escuela nos preparó una típica barbacoa americana, un must, tradición total para el 4 de Julio. Y acto seguido ya nos fuimos a la ciudad, a orillas del río concretamente, a coger un buen lugar para disfrutar de los fuegos. Pero resultó que aquello era de todo menos lo que nos podíamos esperar: miles de cientos de personas sentadas por el césped en grupos de amigos, familias, jóvenes, personas mayores… todos paseando, tomando algo en las muchas paradas de comidas y bebidas que había, todo el mundo hablando con todo el mundo… el ambiente era impresionante, y todo mientras iban sonando los conciertos en directo que había. Pero nada como el fin de fiesta: de repente el director de nuestro programa nos llevó hacia el mejor lugar de todos, y justo al empezar a sonar la música y empezaron a tirar los fuegos artificiales, se puso a llover…. Y la lluvia convirtió ese momento en un momento aún más mágico si se podía: todo el mundo bailando y cantando bajo la lluvia, gritando «oooooh!» por cada cohete… AMAZING! Realmente fue uno de esos momentos que ya cuando lo vives sabes que nunca lo olvidarás.

Y hoy hemos ido de visita a Harvard University, que por suerte nos ha llevado uno de nuestros monitores locales, y nos ha estado contando anécdotas, guiando por mil lugares y rincones muy interesantes… Y después hemos tenido tiempo libre para pasear más, hacer shopping y incluido algunos se han quedado a cenar por la zona!

De momento esto es todo, cojo aire y mañana o a la que pueda os sigo contando, porque aquí eso no se detiene!

I’ll see you later!

 

David Palau