Visitem l’American & Natural History Museum i celebrem el 4th of July!

LEESBURG

Hello everybody!

Dimarts vam tornar a anar a la capital, aquest cop a visitar l’American and Natural History Museum! És un museu molt gran on hi ha tot tipus de coses de manera interactiva. Com a tot arreu, hi ha zones més interessants que altres.. però una de les que més ens va cridar l’atenció va ser la part on hi ha unes urnes amb les taràntules i els escorpins més al·lucinants que hem vist mai!

 

Alguns van acostar-se fins al Washington Memorial caminant sota el sol i a 40ºC, perquè ja en tenien prou de museu. Altres van preferir estar amb aire acondicionat i culturitzar-se una mica més!

Ahir va ser 4th of July! Com és festa nacional no hi van haver classes i tots els nois i noies van passar el dia amb les seves famílies o amb les d’algun/a amic/ga! Alguns van celebrar-ho plegats en un concert al parc de Leesburg ballant a tope davant de l’escenari!!! altres van anar a festes privades, barbacoes… tot un èxit. Happy 4th of July!!!!