HAPPY 4th of JULY!!

Pine Manor College (+16 años)

Bon dia pares i mares i happy 4th of July! Avui aquí celebrem el dia de la independència i la veritat és que s’espera festa grossa! Per començar tenim dia lliure pel matí, així que ja hem dit que aprofitarem per fer una mica d’esport al pavelló del college. I per la tarda… amercian BBQ per sopar i al vespre (si la pluja ens ho permet) concert més focs artificials al centre de Boston city! El dia d’avui promet ser tot una experiència!

I res, fins ara els nostres nois i noies han començat classes, fet amistats, hem baixat un parell de dies a la ciutat així que ja ens ho comencem a conèixer una mica… Ens estem integrant totalment a la vida d’aquí! La veritat és que aquesta ciutat és una passada pels estudiants: còmode, segura, tranquil·la, amb moltes coses molt interessants per veure… Els locals que hem conegut fins ara ens diuen que és la millor ciutat per venir a estudiar (què han de dir…?) i ells mateixos l’anomenen a “college city”, per lo ben pensada que està pels estudiants!

See you later!

 

Buenos días padres y madres y happy 4th of July! Hoy aquí celebramos el día de la independencia y la verdad es que se espera una gran fiesta! Para empezar tenemos día libre por la mañana, así que ya hemos dicho que aprovecharemos para hacer algo de deporte en el pabellón del college. Y por la tarde … Amercian BBQ para cenar y por la noche (si la lluvia nos lo permite) concierto más fuegos artificiales en el centro de Boston city! El día de hoy promete ser toda una experiencia!

Y nada, hasta ahora nuestros chicos y chicas han empezado clases, hecho amistades, hemos bajado un par de días en la ciudad así que ya nos lo empezamos a conocer un poco … Nos estamos integrando totalmente a la vida de aquí! La verdad es que esta ciudad es una pasada por los estudiantes: cómoda, segura, tranquila, con muchas cosas muy interesantes para ver … Los locales que hemos conocido hasta ahora nos dicen que es la mejor ciudad para venir a estudiar (qué van a decir …?), y ellos mismos la llaman la «college city», por lo bien pensada que está para los estudiantes!

See you later!