EVERYTHING IS GOING GREAT!

Pine Manor College (+16 años)

Bon dia pares i mares!

Després d’un llarg viatge, i per fi descansar una mica… JA SOM A BOSTON!

La veritat és que l’estona d’espera a París no se’ns va fer gens llarga, ja que vam aprofitar per conèixer-nos tots i totes i anar fent amistats. Realment va anar genial per a trencar barreres de timidesa, i això va servir per a que les set hores i mitja d’avió de París a Boston se’ns passessin més amenes, ja que com que ja ens coneixíem una mica, vam estar fent xerrades i jocs entre nosaltres. I sobretot al vespre, quan per fi vam arribar al college, vam ajudar-nos els uns als altres a fer una bona instal·lació a la nostra nova casa per les properes tres setmanes, i inclús amb les poques forces que quedaven vam tenir una estona per fer bromes i passejar una mica pel campus… Però les piles es van esgotar ben aviat i vam anar a dormir tots.

Ara mateix jo, el monitor David Palau, em sembla que sóc l’únic de tots que ja és despert. La resta dormen tots, que aquest matí el que es tracta és de recuperar forces i així aquesta tarda mateix ja comencem amb activitats, conèixer a fons el campus (que és gegant!), fer amistats… Tenim molta feina! A dos quarts de dotze hem quedat per fer el tradicional “brunch” de cap de setmana, i aquesta tarda passejar, veure el partit… Ja us aniré explicant! Però de moment: EVERYTHING IS GOING GREAT!

 

 

Buenos días padres y madres!

Después de un largo viaje, y por fin descansar un poco … YA ESTAMOS EN BOSTON!

La verdad es que el tiempo de espera en París no se nos hizo nada largo, ya que aprovechamos para conocernos todos y todas e ir haciendo amistades. Realmente fue genial para romper barreras de timidez, y eso sirvió para que las siete horas y media de avión de París a Boston nos pasaran más amenas, ya que como ya nos conocíamos un poco, estuvimos haciendo charlas y juegos entre nosotros. Y sobre todo al anochecer, cuando por fin llegamos al college, ayudarnos los unos a los otros a hacer una buena instalación en nuestra nueva casa para las próximas tres semanas, e incluso con las pocas fuerzas que quedaban tuvimos una rato para hacer bromas y pasear un poco por el campus … Pero las pilas se agotaron muy pronto y fuimos a dormir todos.

Ahora mismo yo, el monitor David Palau, me parece que soy el único de todos que ya esta despierto. El resto duermen todos, que esta mañana lo que se trata es de recuperar fuerzas y así esta tarde mismo ya empezamos con actividades, conocer a fondo el campus (que es gigante!), hacer amistades … Tenemos mucho trabajo! A las once y media hemos quedado para hacer el tradicional «brunch» de fin de semana, y esta tarde pasear, ver el partido … Ya os iré contando! Pero de momento: EVERYTHING IS GOING GREAT!

 

4 comments

  1. avatardavidpalau Post author

   En cuanto nuestros estudiantes me vayan dejando un poco de tiempo libre, no os preocupéis que os iré contando y añadiendo cuantas más fotos mejor, que para mi es un placer! Y gracias a vosotros por seguir el bloc!

   Un abrazo,

   David Palau

 1. avatarNuria

  Hola David , en Joan-Marc no m’explica res… Sort que tu m’informes… Penjaras fotos ? Merci !

  1. avatardavidpalau Post author

   Fotos penjades! En Joan Marc té molta feina, però això sempre és bona senyal, oi? Així que ja us ho vaig explicant jo i ell que gaudeixi! Ja li diré que us digui alguna cosa, però no us preocupeu que està MOLT bé!

   Una abraçada,

   David Palau

Comentarios cerrados.