This is getting better!!!

LEESBURG

Hola amics i família!

Avui hem fet la primera classe d’anglès. Ens han posat per nivells i hem conegut als nostres mestres i companys de classe. Ens ho hem passat molt bé, ja que les classes són amenes i diferents a les que estem acostumats.

Després menjar-nos els «packed lunch» tan divertits que les nostres «host families» ens preparen (mireu foto d’en Marc), ens han fet un tour pel museu d’aire i espai de Leesburg, el guia tenia moooolta informació a donar-nos, però se’ns feia una mica difícil seguir les seves explicacions! Tot i així, hem après molt sobre els primers avions i els que es fan servir per a la guerra.

Un cop hem sentit l’explicació de gairebé dues hores, hem marxat cap a Reston i hem tingut temps lliure per anar al Best Buy i a l’Apple Store! El poble/ciutat és molt bonic! I ja es pot veure que s’estan preparant pel 4th of July (dia de l’independència d’Estats Units)

Els nois que ens porten en furgoneta d’aquí cap allà són molt divertits, ja estem fent amics amb els turcs i francesos amb els quals ens toca compartir vehicle cada dia! Semblem mafiosos anant les 4 mega furgonetes amb vidres foscos en fila per les carreteres nacionals…

Aquí us deixem un recull de fotos del dia d’avui!

Esperem que us agradin 😉